Min Dell XPS 13 9360R – del 2

Så här dryga 9 månader senare så kan jag bara säga att jag är mer än nöjd med min lilla Dell-dator. Och nu när man kör senaste uppdateringen av Windows 10 (build 1809, som inte har tagit några filer för mig) så verkar något ha hänt med batteritiden.

Har inte gjort några direkt vetenskapliga tester, men nu får jag ut närmare 11 timmars batteritid. Vilket ju är riktigt jäkla bra! Då sitter jag och surfar mest hela tiden och drar då och då igång något på Youtube.

Nä, är så jäkla nöjd med det här köpet. Många av mina tidigare laptops har mer eller mindre slutat funka efter runt 1-1!½ år…

Eller ja, de funkar fortfarande om än bara mindre bra. En av dom dör när batterinivån hamnar på 40%. Den andra får ibland en väldigt vit skärm. Dell XPS 13 9360

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.