Fitbit och indoor rowing (roddmaskin)

Upptäckte precis att genom en enkel liten koppling mellan Fitbit med Endomondo så kan jag få in mina pass på roddmaskinen i Fitbit. Och även få (genom min Fitbit Verse) med vilken puls jag haft. Allt kan man se via Fitbit-appen (eller websidan).

Du kan ju inte via din Fitbit-klocka välja exempelvis roddmaskin som träningspass. Men om du istället startar ett sådant pass i din Endomondo-app, så kan du alltså synka in detta till Fitbit. Ändra i din Endomondo-app att dela dina träningspass till Fitbit (görs via inställningar och sen dela’ish (nånting)).

Och vips så kan det se ut så här exempelvis 🙂

endomondo fitbit

För mig personligen så blev min Verse ännu bättre i och med detta. Har kört ganska mycket med min Skagen Falster 2 med WearsOS (Android i klockan alltså), men börjar så smått tröttna på den alldeles för lilla skärmen (behöver helt klart ha glasögon nu) och att man mer eller mindre måste ladda den varje natt. Fitbit Verse håller enkelt i åtminstone 4 dagar utan laddning, om du inte väljer att synka hela tiden (utan bara när du startar appen).

Och som ett extra plus så får man ju numera notifieringar från telefonen direkt på klockan 🙂

I alla fall från en Android-lur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.