(ingen recension)

Till min stora glädje så upptäckte jag igår att Lars Wilderängs nya bok Höstregn släpts på Bookbeat (plus att jag såg den i Google play som ebok). Höstregn är uppföljaren till förra årets Höstsol (ebok på Google play) och tar mer eller mindre vid direkt (pang-bom skulle man kunna säga).

Upptäckte ganska snabbt att i och med det var ett år sedan jag läste Höstsol, har man glömt en del namn etc. Mycket kommer tillbaka efter några sidors läsning, men man skulle nog ha läst om första boken igen…

Jag ska inte spoila handlingen för er, men man kan väl säga att världen är i krig, Sverige också, i dessa 2 böcker. Ryssland, USA och Iran är inblandade. I Europa pangar man på allt och alla. Mycket action alltså. Me like! Me like it alot!

Som vanligt när det gäller Lars böcker (för mig i alla fall), är det extremt svårt att sluta läsa sida efter sida när man väl börjat. Kanske har det med att kapitlen är rätt korta, man hoppar mellan olika personer och situationer hela tiden. Aldrig en ”död stund” så att säga, hela tiden högt tempo.

Nya och gamla personer dyker upp, man hoppar mellan Ryssland, USA, Sverige, Estland (om jag minns rätt) och Litauen. Och säkert en hel del fler ställen (är inte klar med boken än utan har ett antal timmars läsning framför mig).

”Synd” att man ska iväg och fota bröllop idag 🙂 ”Missar” ju möjligheten att få läsa vidare i boken! Får spendera större delen av söndagen istället med telefonen/surfplattan istället…

från cornucopia

Kategorier: Personligt

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *