Näst intill perfekt tangentbord för Samsung Galaxy Tab S6

Fick idag hämtat ut ett tangentbord till min Galaxy Tab S6. Har sedan tidigare Samsungs egna tagentbord/cover med inbggd touchpad, men jädrans vad den produkten har förbättringspotential. Alldeles för sladdrigt och omöjligt att ha i knät när du vill skriva exempelvis. Eller omöjligt att använda när det är lite mörkare runt omkring.

Sökte runt lite och hittade till slut ett Zagg Flex på Dustinhome. Saknar visserligen touchpad, men o andra sidan kan man ju istället använda den med surfplattan medföljande S Pen som pekdon. Och det är bakgrundsbelyst (i flera olika färger), så man kan använda det när det är lite mörkare runt omkring.

Det tar nog en liten stund att vänja sig vid tangentbordet (det är bara 9″), men jag tror det är värt tiden. Flex’en känns rejäl, även om den knappt väger något alls.

En sak som jag märker så här i början är att surfplattan inte registrerar alla bokstäver när man sitter och skriver. Kanske måste jag ladda tangentbordet, eller lära mig att trycka ner tangenterna på ett annat sätt. Eller så är det nått med blåtanden på surfplattan. Eller nått annat… Batteriet i tangentbordet ska förresten hålla i dryga året (naturligtvis hur mycket du använder det/dag då).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *