Samsung galaxy tab s7 plus

I fredags dök min Samsung Galaxy tab S7 plus upp. Ända sedan man började prata om denna kommande version av Samungs surfplattor, har den stått väldigt högt upp på min önskelista. Av nån konstig anledning, ska jag villigt erkänna.

Konstigt mest för att jag redan har en tab s6, som funkar klockrent. Men den större (och bättre) skärmen på 12,4 tum (jämfört med 10,5 tum på 6’an) gör faktiskt väldigt stor skillnad. Till det bättre.

Köpte också med ett Book cover till den. Att inte ha nån form av skydd runt surfplattan känns lite sådär, och Keyboard covern kostar en hel del.

Och Book covern tillsammans med mitt i våras inköpta Zagg Flex gifter sig jäkligt finfint 🙂 Ok, inte lika snyggt som Keyboard covern kanske, men det fungerar.

Jag har ingen tanke på att den här på nått sätt ska ersätta min bärbara dator (för mig kommer det dröja vääädligt länge), men för det dagliga så visst! Surfa runt, spela lite spel etc funkar. Sitter ofta och ”ritar” med pennan i Adobe Sketch, nått jag gjorde väldigt ofta (men o-digitalt förstås) för säg 25-30 år sedan.

tidsfördriv 🙂

När det blir dags för resor igen så kommer den här leksaken bli perfekt för det som så populärt kallas för mediakonsumtion. Fast jag kan redan nu säga att den är perfekt när jag sitter och läser böcker via Boobeat (jopp, jag föredrar att läsa böcker istället för att lyssna på dom).

lite Samsung Dex

Samsung Dex är också nått jag börjar använda mer och mer. Att exempelvis posta något på instagram är sååå mycket enklare med ett tangtbord (om man vill skriva nått i posten då förstås).

Vet ni inte vad Samsung Dex är för något, kolla in videon nedan…

P.S – Samsung Dex är förresten på nått sätt ”förvillande” likt Microsoft Continuum 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *